Hodnocení obchodu

4,9 50 hodnocení
5
49x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
T Avatar autora Tereza | 16.5.2024
Moc děkuji za krásné tričko, ten materiál je úžasný! Cítím se v něm velmi příjemně a určitě nezůstanu jen u jednoho kousku. Mikina je taky skvělá, jednoduchá, přesně to jsem hledala. Přeji Vám mnoho spokojených zákazníků*
Avatar autora | 27.4.2024
+ Výborný střih, opravdu sluší
+ Kvalitní materiál
+ Tvoří základní prvky šatníku
+ Dobře se kombinuje

Avatar autora Edita Ševcovicová | 21.4.2024
PV Avatar autora Petr Vojtíšek | 23.3.2024
LK Avatar autora Lucie Kresačová | 9.3.2024
V týdnu mi přišlo již 4. Tričko a jako vždy jsem mega nadšená, skvělý materiál, střih i provedení, starší trička mám již 2 roky a jsou pořád jako nová🫶👌děkuji
B Avatar autora Barbora (Administrátor) 10.3.2024
Luci, děkujeme Vám mockrát za milou recenzi. Moc si ceníme věrných zákaznic jako jste Vy ♥
A Avatar autora Anna | 6.2.2024
Moc děkuji za krásnou košili. Už několik let shalním košili, která by měla správný střih a kvalitní materiál. Vaše košile je první která moje očekávání splnila. Opravdu krásná práce. Děkuji!!!!
B Avatar autora Barbora (Administrátor) 10.3.2024
Milá Anno a přesně takové milé reakce nás motivují k naší práci. Děkujeme Vám mockrát, máme radost, že jste spokojená.
KV Avatar autora Kristýna Vondrová | 2.2.2024
Dobrý den, moc se mi líbí Vaše košile. Chtěla bych si ji objednat. Chtěla bych se zeptat, kdyby mi košile neseděla. Jde vyměnit za jinou velikost velikost nebo vrátit? Děkuji za odpověď. Hezký den. S pozdravem Kristýna Vondrová
B Avatar autora Barbora (Administrátor) 10.3.2024
Samozřejmě! Zakoupené zboží jde vyměnit/vrátit, stačí nám napsat email a domluvíme se :-)
Avatar autora | 23.1.2024
+ Kvalita, nádherné balení

Avatar autora | 5.1.2024
+ Kvalitní a příjemný materiál
+ Rychlé a spolehlivé dodání
+ Přehledný e-shop

E-shop a jeho produkty mohu s klidem doporučit. Jejich sortiment zahrnuje skvělé kvalitní produkty, které plně odpovídají popisu na webu. Pravidelně zde nakupuji dárky pro manželku, a musím říct, že je vždy nadšená.
KV Avatar autora Kateryna Vahabová | 19.12.2023
Mám od tohoto obchůdku několik věcí a vždy je to naprosto spokojenost s kvalitou a servisem. Vřele doporučuji.
IO Avatar autora Irena Ožanová | 14.12.2023
V tomto úžasném obchůdku jsem nakupovala již potřetí a opět jsem velmi spokojená. Šaty Four Seasons jsou z úžasného materiálu a růžové pyžamo z mušelínu nemá chybu. Dobře sedí a materiál je také výborný. No a krásně zabalený balíček zahřeje u srdíčka, ještě před rozbalením. Určitě se do tohoto skvělého obchůdku zase vrátím, abych si udělala radost, ale také abych podpořila šikovné české ručičky a hlavičky❤️Ať se daří🍀
DD Avatar autora Daniela Donatkova | 29.11.2023
Koupila jsem si krásné pyžamo Na Obláčku! Opravdu originální a nádherný kousek!
NS Avatar autora Nikol Sokolová | 15.11.2023
MS Avatar autora Monika Suchánková | 14.11.2023
Balíček přišel až překvapivě rychle, krásně zabalený. A ponožky jsou na noze jako obláčky, jsou velmi příjemné. Určitě objednám znovu.
BC Avatar autora Barbora Cimbová | 13.11.2023
Přišel mi krásný balíček, který mi udělal ohromnou radost. Balení bylo krásné, mikina sedí skvěle, materiál i barva jsou nad očekávání. Moc doporučuji!
Avatar autora | 8.11.2023
+ Tychlost pdeslani
- Bylo objednane tricko sede - tmave sede- ale dorucene tricko bezove - vyjadreni obchodu bylo ze vyfocena barva byla kazova a proto bez jakehokoli upozorneni odesilaji tricko jine. Dle nich svetle sede, je ale nezove.

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu ohledně našeho e-shopu. Je nám líto, že Vaše zkušenost byla negativní. Přestože jsme ihned osobně zavolali a omluvili se, chápeme, že celá situace mohla být nejasná a proto situaci popisujete trochu jinak. Spokojenost zákazníků je u nás na prvním místě a nikdy bychom nezaslali naschvál jiný produkt. Děkujeme za Vaši trpělivost a opět se omlouváme za veškeré nepříjemnosti. S přátelským pozdravem, DOMA Collection
RV Avatar autora Radana Večeřová | 11.10.2023
Krásný materiál, krásně ušité, velká spokojenost. Určitě objednám i další barvy triček.
B Avatar autora Bára (Administrátor) 12.10.2023
Radko, to je moc milé, jsme rády, že jste spokojená.
K Avatar autora Klára S. | 6.10.2023
Byla jsem velice příjemně překvapena s rychlým dodáním. Balení je nádherné a z objednaného trička jsem nadšená. Na první pohled je vidět vysoká kvalita materiálu i zpracování. Moc děkuji.
B Avatar autora Barbora (Administrátor) 6.10.2023
Klárko, děkujeme Vám mockrát za objednávku a také za milou zpětnou vazbu, moc nás to těší, jsme rády, že Vám balíček udělal radost!
Avatar autora | 15.9.2023
+ kvalitní materiály
+ osobní přístup

K Avatar autora Kristi K | 12.9.2023
Chcem sa s vami podeliť o moje úžasné skúsenosti s objednávkou z dňa 15.08.2023, ktorá mi bola doručená už 18.08.2023. Toto bolo naozaj skvelé služba! Z mojej objednávky mám iba pozitívne dojmy. Objednala som si Mikinu & Kraťasy set v nádhernej béžovej farbe a veľkosti XS/S. Materiál je nesmierne príjemný na dotyk a táto farba je jednoducho krásna. Sú veľmi pohodlné a bezpochyby ideálne na cestovanie. Jediným malinkým nedostatkom je, že sa občas gumička prekrúti, ale to nie je nič vážne. Ďalej som si objednala mušelínové šaty Summer v béžovej farbe a veľkosti S s dĺžkou 86 cm. Tieto šaty sú jednoducho úžasné. Materiál je jemný a vzdušný, takže som si ich mohla vychutnať aj v horúcom egypskom počasí. Jediným malým nedostatkom bolo, že mi nitka na zapnutie gombíka povolila, ALE nebolo to nič, čo by som si nemohla ľahko opraviť. A nakoniec, dámske tričko Summer v béžovej farbe a veľkosti XS/S. Toto tričko je neskutočnej kvality a príjemné na tele. Cítila som sa v ňom veľmi pohodlne a štýlovo. Celkovo som nadšená z mojich nákupov v tomto obchode. Rýchle doručenie, kvalitné produkty a skvelý zákaznícky servis - to sú dôvody, prečo ho maximálne odporúčam. Určite sa sem budem vracať pre ďalšie nákupy.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz